Weekendje weg

U bent hier

Weekend naar Duitsland

All inclusive een weekend naar Duitsland!

vanaf
€ 54,-
Weekend Antwerpen

Verblijf een weekend in Antwerpen. In deze gezellige wereldstad stad kunt u genoeg zien en doen! Hier verveel je je geen moment. Kijk snel naar de aanbiedingen!

vanaf
€ 40,-
Disneyland Parijs

Boek een arrangement Disneyland Parijs en verblijf in een van de nabij gelegen hotels. Ontbijten met Mickey, Donald en Pluto en vervolgens de parken ontdekken!

vanaf
€ 35,-
Weekendje weg met Ardoer

Wilt u er even lekker tussen uit? Geniet van weekend weg op één van de vele campings van Ardoer en kom heerlijk tot rust!

vanaf
€ 37,18
Stedentrip en weekend Gent

KRAS.NL biedt net als altijd prachtige stedentrips aan, dit maal een weekend naar het bruisende Gent!

vanaf
€ 70,-
Super weekend in Londen

Geniet van al het moois dat het bruisende Londen te bieden heeft én vergeet niet een bezoekje te plegen aan De Big Ben, Buckingham Palace en de Tower Bridge!

vanaf
€ 94,-

Last-minute weekendje weg

Zin in een voordelig last-minute weekendje weg in eigen land? Wij hebben voor u de voordeligste last-minute weekendje weg op een rijtje gezet en er is voor ieder wel wat wils. Nederland is een fantastisch land en heeft de vakantieganger veel te bieden. Er is zoveel te zien en te doen dat u niet uitgekeken raakt zoals:

  • Last-minute weekendje weg in een wellnesscentrum;
  • last-minute weekendje weg in een historische stad;
  • last-minute weekendje weg naar een vakantiepark subtropisch zwembad;
  • last-minute weekendje weg naar een attractiepark;
  • en nog veel meer.

U kunt het natuurlijk ook het buitenland opzoeken. Met een last-minute weekendje weg de sfeer proeven van de prachtige steden Barcelona en Rome.

Maar u kunt een last-minute weekendje weg ook in een korte versie doen, denk daarbij aan een last minute dagje weg. Alles, met uitzondering van de verre steden, in een wat kortere tijd!

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline