Last-minute vakantiehuis Frankrijk

U bent hier

Last-minute vakantiehuis Frankrijk

Hier vindt u een uitgebreid aanbod aan vakantiehuizen door heel het land verspreid. Op zoek naar een luxe villa waar u van alle gemakken voorzien bent of wilt u liever een mooi appartement midden in Parijs? U heeft het voor het zeggen tijdens een verblijf in uw last-minute vakantiehuis Frankrijk! Verblijf in een prachtig kasteel midden in de heuvelachtige omgeving of proef de authentieke sfeer in een boerderijwoning. Dit prachtige land biedt u tal van mogelijkheden waardoor u zich geen minuut hoeft te vervelen. Neem een verfrissende duik in de heldere zee en geniet van het heerlijke weer. Alle ingrediënten zijn aanwezig om u geheel te laten genieten tijdens uw vakantie in een last-minute vakantiehuis Frankrijk!

Last-minute vakantiehuis Frankrijk: Bretagne

Bretagne is een schiereiland met drie kusten, eilanden, riffen en steile kusten. Overal aan de grote rivieren zijn haven- en handelssteden verrezen, zoals St-Brieuc, Lezardrieux, Tréguier, Lannion en Morlaix. Imposante rotspieken en prachtige zandstranden en door wind en golven uitgesleten rotspoorten en grotten: de kop van Bretagne heeft het allemaal. De lange en smalle kuststrook aan de noordrand van de Middellandse Zee van Marseille tot La Spezia wordt de Rivièra genoemd. Zeker de moeite waard een bezoekje te brengen tijdens uw verblijf in een last-minute vakantiehuis Frankrijk dus! De omgeving kan u doen denken aan Portugal, probeert u eens een last-minute vakantiehuis Portugal!

Last-minute vakantiehuis Frankrijk: Auvergne

De Auvergne, in het hart van het Centraal Massief en middenin Frankrijk, is een onbedorven bestemming om op vakantie te gaan. De regio Auvergne bestaat uit 4 departementen: de Allier, de Cantal, de Haute-Loire en de Puy-de-Dôme. De Puy de Dôme is een bekend en geliefd toeristisch gebied met maar liefst 80 oude vulkanen. Ook zijn er leuke plaatsjes en steden. Stadjes als Vichy en Moulins zijn een bezoek meer dan waard tijdens uw verblijf in een last-minute vakantiehuis Frankrijk!

Last-minute vakantiehuis Frankrijk: L'Aquitaine

De beboste laagvlakte in het achterland van de Atlantische kust is een schitterend natuurgebied voor mensen die van rust en natuur houden. Het gunstige klimaat zorgt hier voor een zeer bijzondere flora en fauna. In de plaats Dax liggen hete bronnen en modderbaden. Aquitaine is ook de regio met het grootste bos van Europa; het beschermde Regionale Natuurpark van de Landes de Gascogne van het Bassin d’Arcachon tot ver in de Gers. De Dordogne is een gebied met vele spectaculaire grotten, die zeker een bezoek waard zijn. Ontdek de natuur van de Aquitaine tijdens uw vakantie in een last-minute vakantiehuis Frankrijk! Bent u opzoek naar een vergelijkbare bestemming? Probeer dan eens een last-minute vakantiehuis Spanje.

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline