Last minute reizen Egypte

U bent hier

Last minute reizen Egypte

Bent u op zoek naar een vakantie die u meer biedt dan alleen lekker weer? Probeer eens een rondreis Marokko of kijk eens tussen het aanbod last minutes Egypte! De rondreizen Egypte laten u alles zien wat dit prachtige land te bieden heeft! U kent allemaal de Sfinx, piramides en vele prachtige museums, maar ook een uitstapje naar de Nijl belooft een prachtige dag te worden! Geniet van uw last minute Egypte en maak een cruisetocht over de Nijl. Tijdens deze tocht op de Nijl van een van de Egypte rondreizen komt u langs alle hoogtepunten die de Nijl biedt. Ontdek tijdens een van de last minute reizen Egypte één van de oudste beschavingen ter wereld en bezoek de adembenemende wereldwonderen die dit land biedt! Neem snel een kijkje in het aanbod last minute reizen Egypte en boek één van de lastminutes Egypte!

Last minute reizen Egypte: Nijlcruise

Tijdens een last minute Egypte mag een Nijlcruise eigenlijk niet ontbreken! Een prachtige belevenis, waarbij u de schitterende groene overs kunt bezichtigen en af en toe eens een duik kunt nemen in een verfrissend zwembad. De cruise boten zijn van alle gemakken voorzien en het zal u aan niks ontbreken tijdens de tocht bij een last minute Egypte. Geniet van alle luxe en het heerlijke eten aan boord van het schip tijdens een van de last minute reizen Egypte!

Dal der Koningen

Op een last minute Egypte mag een bezoek aan het Dal der Koningen bij Luxor niet ontbreken! The Valley Of Kings is een wereldwijd fenomeen en trekt van heel de wereld toeristen aan. De vallei met meer dan zestig koningsgraven is voor iedereen bij de last minute reizen Egypte een absolute aanrader! Het eerste ontdekte graf is Ramses VIII en inmiddels is het 62e graf ontdekt, van Toetanchamon. Je kunt de graven hier bezoeken, of een van de vele vondsten in het Egyptisch Museum in Caïro bekijken, zoals het prachtige gouden dodenmasker. Wacht niet langer en boek snel uw ideale last minute reizen Egypte! Bent u opzoek naar een andere bestemming? Probeer onze rondreis indonesie eens!

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline