Vacature / stage

U bent hier

Holidayspot is een snel groeiend bedrijf gericht op vakantiegerelateerde categorieën voor de Nederlandse en Belgische vakantiegangers. Onder Holidayspot hangen verschillende labels die apart in de markt gezet worden. Tevens ontwerpen, ontwikkelen en belangrijker nog vermarkten we websites voor diverse klanten. Dagelijks houdt Holidayspot zich bezig met zaken als webdevelopment, online marketing, sociale media, acties, content, bannering, nieuwsbrieven en nog veel meer.
Stage

Holidayspot is een snel groeiend bedrijf gericht op vakantiegerelateerde categorieën voor de Nederlandse en Belgische vakantiegangers. Onder Holidayspot hangen verschillende labels die apart in de markt gezet worden. Tevens ontwerpen, ontwikkelen en belangrijker nog vermarkten we websites voor diverse klanten.

Stagiaire marketing/communicatie M/V

In deze meeloopstage ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van verschillende websites en je verzamelt promotionele acties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de digitale nieuwsbrief en ondersteun je bij sales acties.

Wat ga je doen?

In deze meeloopstage ben je verantwoordelijk voor:
- Actualiseren van de websites
- Optimaliseren en verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de websites
- Uitvoeren van zoekmachine optimalisatie
- Ondersteuning bij Google Analytics en Google Adwords
- Meedenken aan concepten
- Social Media campagnes beheren
- Wekelijks verzenden van de digitale nieuwsbrief

Wat verwachten we?

Een enthousiaste, ondernemende, commerciële en resultaatgerichte stagiaire met een hands-on mentaliteit die soepel schakelt tussen planmatig en improviserend werken. Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je grote affiniteit met e-commerce en je hebt minimaal HBO-niveau en een marketing / communicatie gerelateerde opleiding.

Wat bieden we?

Een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid in een dynamische en creatieve organisatie. Interesse in deze functie?

Stuur je sollicitatiebrief met c.v. naar:
Holidayspot
t.a.v. Richard de Graaf
Grenadierweg 13
4338 PG Middelburg
Of mail naar: richard@holidayspot.nl

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline